foto's

Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

Open tuinen in Adventstijd

Van 20 december tot en met 6 Januari van 17.00 uur tot 22.00 uur bent u van harte welkom in de mooi verlichte tuin van Jan en Gerda Wamelink aan de Kremerweg 10, 7106 CT Winterswijk - Ratum

Bij Garten Picker: Sternenglanz - und weihnachtsfreuden. Van 19 tot 27 november kunt u terecht in de tuin van Angelika en Berthold Picker. Eschwiese 2, 46325 Borken - Weseke. Elke dag van 14.00 tot 19.00 uur. Bij goed weer op donderdag, vrijdag en zaterdag avond tot 20.00 uur. Op maandag is de tuin gesloten.

bloemschikplekken vrij.

Het bloemschik seizoen is weer begonnen of zal binnenkort weer beginnen.

We hebben nog plek bij de donderdagmiddag groep in Dinxperlo.

ziet u het wel zitten om gezellig in een groep te bloemschikken en samen prachtige stukken te maken?
dat kan op de donderdagmiddag om 13.30 uur op de datums: 20 oktober, 15 december, 16 februari en 13 april.

voor informatie kunt u contact opnemen met Danielle Ruesink coordinator.gbaalten(at)gmail.com

Deze maand in Groei & Bloei

Blik op de Tuin – week 44/2016