Titel van de pagina

foto's

Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

Extra bloemschikles 11 Mei

Groei en Bloei afd. Aalten organiseert ter afsluiting van een fijn bloemschikseizoen een extra bloemschikles op woensdagavond 11 mei 2016 bij de Hofnar in Aalten.

De opzet van deze extra les is gelijk aan de bloemschiklessen maar onder het genot van een drankje met iets lekkers erbij kan men kennis maken met cursisten uit andere groepen.

Voor deze avond hebben Agnes Lammers en Jolien Ebbeskamp twee mooie bloemstukken bedacht waarvan er tijdens deze extra les één gemaakt gaat worden.

Voor meer informatie;

Coördinator bloemschikken en workshops; Daniëlle Ruesink