Titel van de pagina

foto's

Wij zijn een vereniging waar onze groene vingers voorop staan.
Er worden diverse activiteiten gehouden binnen de vereniging.

Lezingen, ruilbeurzen, bloemschikken, workshops, fairs, excursies, tuinreizen en open tuinen zijn de voornaamste activiteiten die we houden.

We zijn niet alleen actief in Aalten maar ook in Varsseveld, Sinderen, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ijzerlo, Lintelo,Winterswijk, Bredevoort, Heelweg.

Workshop wilgentenen vlechten, 20 Februari

Op 20 Februari geeft Groei & Bloei Aalten e.o een workshop wilgentenen vlechten.

Er zal onder leiding van Carla Slotboom een leuk stuk gevlochten worden.

Er is keuze uit 4 stukken: driepoot, mand, lage mand met hengsel of een vogelvoederhuisje.

De kosten zijn €30,- voor leden en €35,- niet leden. Het word gehouden bij Theetuin Rensink in Aalten.

Aanvang 9.00 uur en inloop vanaf 8.45 uur tot ongeveer 12.00 uur. het eerste kopje koffie word u aangeboden door Groei & Bloei Aalten e.o

Deze maand in Groei & Bloei

Hollandse Hyacint